HTML

In the depth of human hearts

Friss topikok

  • N.o.S.e: szerintem ritka az (2010.05.25. 20:02) "Hibrid" álom
  • Cambi: Na ez durva! :) Ez most nem tudom honnan jött neked, de ez elég hatásos egy történet. Nem is tudom... (2009.09.27. 23:35) Jövőkép
  • N.o.S.e: pontosan :D (2009.05.12. 20:57) Re: Egyelőre címnélkül, csak leírtam
  • Cambi: Értelmes a regisztráció erre az oldalra... Na mindegy! :) Nekem kifejezetten tetszett az a rész, a... (2009.05.11. 21:52) Séta a múltban (a)
  • Glarion_a_gémkapocs: Hajrá! :D (2008.07.09. 13:36) Intro

Linkblog

2009.05.12. 13:10 N.o.S.e

Re: Egyelőre címnélkül, csak leírtam

Jó tudom, elég baromság az egész, legalábbis a megnevezések alapján. De ez nem kívánságműsör, viszont ha értelmesebb lenne biztos népszerűbb lenne. Csak egy vázlat volt ez, 2 éve van már a fejemben a történet, és pár elvont cyberpunk anime után már ez is ilyen irányba fejlődött. Világpusztulás utáni világkép. Megmagyarázhatatlan lények. Ellenük létrejött cég és szervezet. A vadászok, a fejlesztések, fegyverek amikkel legyőzhetőek, és persze a végkifejlet felé vezető út, melynek során szépen sorban kiderül mi is történt és miért is anno, kik ezek a halálosztó teremtmények, a főszereplő múltja, csakhogy sablonosak maradjanak az ilyen történetek. Nem vagyok egy író, és kitartásom sincs ehhez, csak mikor éppen milyen kedvem van, akkor kiírom magamból a dolgokat. És a cyberpunkok nagyon is tetszenek a Neon Genesis Evangelion óta, valahogy vonzanak az ilyen témájú történetek és filmek, amikben sötét jövőkép található, és persze misztikus dolgok, na meg ezeknek az eredetük és magyarázatuk, na meg ha a főhős maga sem egy életvidám boldog egyén, hanem a kor hangulatának megfelelő egyén is, életunt, komoly, boldogtalan, vagy akár érzéketlen is. Bele tudom magam élni ezekbe a szerepekbe régóta, ezért is tetszenek az ilyen témák talán. Kár hogy a képzeletemet nem lehet kivetíteni és filmre venni, akárcsak az álmokat... :)

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://cruelangelthesis.blog.hu/api/trackback/id/tr151117016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cambi 2009.05.12. 20:25:50

Hi! Na látod erre írtam a múltkor MSN-en, hogy engem az ilyen témájú történetek nem nagyon izgatnak, ezért én szívesebben olvasom a valódi történeteidet! Ahogyan átélted őket, amiket éreztél az adott pillanatban, és amiket legszívesebben megtettél volna az adott helyzetben!:) Ez persze a te blogod, és ez nem kívánságműsör!:D Pusztán személyes vélemény! Üdv!:)
süti beállítások módosítása