HTML

In the depth of human hearts

Friss topikok

  • N.o.S.e: szerintem ritka az (2010.05.25. 20:02) "Hibrid" álom
  • Cambi: Na ez durva! :) Ez most nem tudom honnan jött neked, de ez elég hatásos egy történet. Nem is tudom... (2009.09.27. 23:35) Jövőkép
  • N.o.S.e: pontosan :D (2009.05.12. 20:57) Re: Egyelőre címnélkül, csak leírtam
  • Cambi: Értelmes a regisztráció erre az oldalra... Na mindegy! :) Nekem kifejezetten tetszett az a rész, a... (2009.05.11. 21:52) Séta a múltban (a)
  • Glarion_a_gémkapocs: Hajrá! :D (2008.07.09. 13:36) Intro

Linkblog

2009.10.26. 13:45 N.o.S.e

bűnös akta

- Lássuk az aktáját:

1. eset
2009. november 10.: Éjszaka elkap egy lányt a saját háza előtt, leüti, betuszkolja a kocsijába, elviszi egy kihalt környékre, a lány feleszmél, így hát elaltatja egy régi módszerrel, majd megerőszakolja. Végül meg is ölné, de úgy dönt mégsem, hadd éljen tovább így áldozata ezzel a tudattal és szenvedéssel. A lány sokáig nem tett feljelentést mert nagyon félt.

2. eset
2009. december 12.: Arcon rúgja egyik iskolatársát, majd még párszor beveri a képét, aztán az eszméletlenül földre rogyó testet többször is megrugdossa. Cselekedetére nem derül fény, mert szemtanúk jelenléte nélkül történik az erőszak, és az áldozat emlékezetét veszti.

3.eset
2012. május 7.: Éjszakai műszakban munkatársai a munkahelyén "idegesítik", mire elővesz egy kést és egyenesen homlokon szúrja egyik társát. A férfi azonnal meghal. Másik négy munkatársa közül kettő nekiesik, a másik kettő megdermedten figyel. A két támadó embert egy kisebb méretű "baltával" (?) ártalmatlanítja, majd eltöri a lábukat, az egyiknek a nyakát is kitekeri. Közben a maradék 2 közül az egyiket hátbadobja a baltával, mert az feleszmélve a lifthez próbált rohanni. Az utolsó munkatársa totál meg van rémülve és a földön ülve reszket, de neki se kegyelmez, elvágja a torkát. (Ez az illető volt a főnök, aki csak épp benézett az esti műszakba...) Végül elhagyja az épületet és felgyújtja az épületet. (A két ember, akiket baltával ártalmatlanított még éltek ekkor...) Eme tettére se derült fény, mert sikerült bizonyítania - hamisan - a rendőrségnek, hogy aznap beteget jelentett és otthon volt az iroda leégése idején.

4. eset
2012. júniús 1.: A budapesti metrón megkésel a tömegben 7 embert, majd elmenekül. Ekkor baseball sapkát és napszemüveget hordott fején, bajsza és szakálla volt, vastagabb dzsekit, farmbert, és bakkancsot viselt. Miután elmenekült levágatta haját, szakállát, bajszát, majd elégette a sapkát, a szemüveget, és a ruháit, melyben akkor bárki is láthatta. A rendőrők nem találtak rá, és gyanúsítottként sem vették elő, mert nem illett rá a személyazonosság, na meg igen meggyőző boldog tekintettel lehetett látni később. A 7 emberből 3 meghalt, a maradék 4 pedig súlyos sérülést szenvedett, de túlélték az esetet.

5. eset
2013. április 28.: Vasárnap hajnalán felgyújtja a komlói templomot.

6. és egyben utolsó eset
2013. július 17.: az orfűi strandon a női öltözőnél elkap két nőt, elaltatja őket éterrel, majd levetkőzteti őket meztelenre, és a mozdulatlan tehetetlen testükkel közösül kéje-kedve szerint. Ekkor azonban balszerencséjére már a rendőrség kereste, ugyanis az 1. esetben áldozatul esett lány feljelentést tett ellene előző nap, és bár otthon nem találták, megtudták a szomszédtól, hogy Orfűre utazott. Miután kielégítette szexuális vágyait a két áldozaton készült volna eltávozni a helyszínről, ám a rendőrség akkora ért oda a strandhoz és elkapták.

Maga pedig mindent bevallott, az összes bűncselekményét. Mondja miért érte meg megtenni, ha mindent kitálalt?
- ...
- Nézze! Gyilkosság, súlyos testi sértés, szexuális erőszak, vegyszer használata, épületek felgyújtása. Miután mind beismerte és még hozzá is tette, hogy nem bánta meg amit tett, életfogytiglant kapott. Elmondaná mégis miért tette mindezt?
- ...Mert akkor éppen szükség volt rá, hogy megtegyem. Az emberek hasztalanok, de egy kis ideig hasznot szolgáltattak számomra. Ilyen az élet, nem bántam meg még most sem amit tettem. Igazán kár, hogy már nem láthatom az életben maradtak arcát.
- Hmm, értem. Nos az igazság az, hogy pont ilyen válaszra számítottam. Maga egy pszichopata, gyilkos hajlamú jellem; szívtelen és könyörtelen...
- Köszönöm, de tudja néha már untatnak ezek a bókok. :)
- Az se gond, csakhogy én ezeket ténylegesen bóknak szánom. És tudja miért? Mert maga kell nekünk!
 

Szólj hozzá!

Címkék: történet gyújtogatás gyilkosság nemi erőszak pszichopata életfogytiglan akta kitaláció


A bejegyzés trackback címe:

https://cruelangelthesis.blog.hu/api/trackback/id/tr651476152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása