HTML

In the depth of human hearts

Friss topikok

  • N.o.S.e: szerintem ritka az (2010.05.25. 20:02) "Hibrid" álom
  • Cambi: Na ez durva! :) Ez most nem tudom honnan jött neked, de ez elég hatásos egy történet. Nem is tudom... (2009.09.27. 23:35) Jövőkép
  • N.o.S.e: pontosan :D (2009.05.12. 20:57) Re: Egyelőre címnélkül, csak leírtam
  • Cambi: Értelmes a regisztráció erre az oldalra... Na mindegy! :) Nekem kifejezetten tetszett az a rész, a... (2009.05.11. 21:52) Séta a múltban (a)
  • Glarion_a_gémkapocs: Hajrá! :D (2008.07.09. 13:36) Intro

Linkblog

2009.12.05. 19:57 N.o.S.e

Őrület

Igen, lehet csak a hülye különös gyomorfájás okozza, lehet csak ez tesz rá még egy lapáttal, de most belülről valami nagyon ki akar törni, és nem gyomortartalom úgy érzem. Kezd szétbaszni az ideg, vagy csak a gondolat még mindig, október óta. Hogyan temethetném el végleg? Miért, miért? Az a szar az egészben, hogy belül sírok szerintem, de nem jön felszínre, megint vissza vannak fogva az érzéseim, belebetegszem. Hogy lehet a szar köré hermetikus burkot húzni? Miért? Belül tombolok, de valójában meg csak ülök, járkálok, tengődök. Ennyire lefojtott energiákat a büdös élet nem látott még emberben... a legrosszabb, hogy tudok róla. Lehet ez a gond, lehet túl erős a gondolat, a tudat erről. Bele fogok őrülni komolyan. Legalább emésztene fel ez a szarrágó mocsadékm, de nem, hagy szenvedni inkább tovább. Kell a testem, mi??? Kurva anyádat. Alattomos szemétláda fájdalom, mérsékelten erős, és idegesítő, nem pedig olyan amibe bele tudnék halni. Nekem csöngettek. Nem látok semmi megoldást, vagy ha látok is, annak is csak a rossz oldalát, nem nem és nem! Kívűl érzéketlen, belül nagyon is érzékeny. Egészségtelen, agyoromlott lélek, kevés jóval, az is elfojtva. És mi lesz ezután? Lefekszek és kialszom, de sosem fogom kialudni rendesen, ugyanúgy előjön mindig. Egy kibaszott tonnás sziklát hordozok a szívemen, úgy szeretnék megszabadulni tőle, sírni órákon át, ölelkezni, a faszomat. Csodás ez a középút, mit ne mondjak, megláncolva mindkét oldal által, és mozdulatlanul középen, minden erőfeszítés pedig hiába, a láncok törhetetlennek tűnnek.

Egyfolytában annak a kurvának a válaszlevele jár a fejemben, hónapok óta, még mindig forognak bennem a válasz töredékek, amiket adnék. Nem írhatok neki, mert nem szabad, és értelme sincs, csak felkavarnék egy régóta állni látszó vizet. De akkoris idegesít, muszáj lenne "bepancsolni" neki, nem lehet szó nélkül hagyni mindent, VÁÁÁ! Erre se találok megoldást, hogy mit kezdjek ezzel.

 

 

 

Ez meg kifejezi jelenleg a lelkivilágomat

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://cruelangelthesis.blog.hu/api/trackback/id/tr261576565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása